Utleie av materialheis – Geda 200Z

Leter du etter en god materialheis? Vi leier ut materialheis av høy kvalitet.

materialheis
materialheis oslo 2
materialheis oslo 3

Det ideelle verktøyet for bygningsarbeider

Geda 200 Z materialheis er det ideelle verktøyet for bygningsarbeidere. Materialheiser fra Geda er godt kjent i markedet, og har vist sikker drift i mange år. Geda 200Z er det nyeste medlemmet av små, lette og smidige heiser. Tannstangløsningen gjør heisen meget driftssikker og robust. Med andre ord er det en materialheis som er meget allsidig og som er enkel å benytte.

Materialheis med stor lastekapasitet

Geda 200 Z materialheis er en heis for stillas og byggearbeid, den roterer 90 grader til høyre og venstre. Lastekapasitet 200 kg

Geda 200Z er rask og enkel å montere. Svingramme kan byttes fra den ene siden til den andre. Plattformen kan dermed svinges inn på arbeidsstedet både mot høyre og venstre. Denne materialheisen krever kun et areal på 1,5 x 1,5 m på bakken.

Vi har stor kompetanse, og våre dyktige ansatte kan være behjelpelige med instruksjon og rådgivning ved bruk av materialheis, dersom det er behov. Vår materialheis vil være et effektivt bidrag på enhver byggeplass og utgjøre en betydelig avlastning for håndverkere når det skal flyttes store mengder byggematerialer opp i høyden. Har du spørsmål vedrørende vår materialheis?